måndag 22 december 2008

NORGE!!!


Lite reklam for KLM nar mitt flyg blev innstalld från USA. Råkade hamna i Amsterdam en svang dar men TIL SLUT kom jag hem. .....utan bagage.


Skickade lite grejer från Guatemala. Dom kanske inte ar helt på topp nar det handlar om att tanka framåt. (sidorna ar också tackta av frimarken....)Hemma i huset i Norge.
Lilla vagen jag vaxte upp på. Harifrån kanske inte hoppet till landsbygden i Guatemala ar så stort som ifrån Ostermalm.


Då ar man hemma igen då.......

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR


Vagen ner till hogaren. (Lilla huset i slutet av vagen ar hogaren.) Blir lite tårogd har jag sitter, for några av dom basta stunderna ar att gå genom majsfalten tidigt på morgonen nar allt vaknar upp for en ny dag.Hej hej!

Jag har inte skrivit på ett tag.
Hade helt enkelt gett upp av olika anledningar, men den fremsta var att efter regnperioden har vi haft stromavbrott, inte dagligen, men timligen (varje timme)! Har upptackt att mitt talamod inte riktigt duger till nar man forsokt ladda ner bilder i 35 min och sedan blir avbruten av att strommen forsvinner i fem minuter gång efter gång.
Skriva... Ja, men som jag sagt tidigare, man blir ratt less pa att skriva om frustration etc. Visst har jag mycket kul, men det ar inte det man tanker mast pa nar man vill beratta hur man har det.
Nu sitter jag hemma i Norge och glads av att vara med familjen, ordna upp i en pappershog som ar hogre an en guatemaltek, och få ordning på det som har hant har hemma medans jag var borta. Vad hande med ekonomin????
Så kom jag hem till slut då, efter att ha utsatt hemresan några gånger.... Det borjade med 3 månader, sen blev det någon månad till och sen.. Ja! Jag har haft det helt underbart, och nu planerar jag for att åka tillbaka i borjan av februari.
Det lamnar 2 månader till att traffa alla, ordna papper, skriva en rapport till Lennart på organisationen "Vida Europa" som jag åkte med, och sakna livet i Guatemala varje kvall.
Sitter har och har massor av minnen att skriva om, men vet inte vart jag ska borja, och jag tror inte jag borjar i dag. Det ar ju julafton om två dagar, och mamma sa något om att jag skulle baka något... HMMM.... Tror INTE hon har tankt igenom detdar riktigt. Boner?? Majs?? Någon?
Kommer till Stockholm och ska jobba lite i Januari, så om någon vill ha tag i mig, finns jag på mobil, eller ald_m_art@msn.com. Någon som inte blev klippt eller fargad till jul? Kommer formodligen vara på.
Till vanster ar några storre syskon till Josè. Han som var riktigt sjuk nar jag kom till "hogaren" från bojan. I bakgrunden ar huset familjen bor i.
Bilder på ungarna. Mast for min egen skull faktiskt:)